Descargar EBOOK Viatge al centre de la terra autor MELCIOR COMES gratis online


Descargar EBOOK Viatge al centre de la terra autor MELCIOR COMES gratis online Título Del Libro: Viatge al centre de la terra
El autor del libro: MELCIOR COMES
El editor: COLUMNA EDICIONS S.A.
ISBN 13: 9788466408707
Idioma del libro: ES
Cargado: 2427 veces
Calificaciones del lector: 5.5
La calidad de la: Escaneado 300 DPI
So: Windows8, Windows Vista, Windows8, Windows7
Ilustración:
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 4.90 Mb

Read full description of the books:Un conegut periodista barceloní de 35 anys, Andreu Andrada, abandona la polèmica i sensacionalista tertúlia que dirigeix a la ràdio per retornar a la seva activitat com a columnista. Ho fa a instància del seu pare, un veterà i prestigiós intel•lectual catalanista, inquiet pel rumb de la carrera del seu fill. Poc després, el pare porta l’Andreu i la seva nòvia a una visita a la Sagrada Família, on els mostra l’accés al centre de la Terra, que en principi és sota una làpida dins una cripta de l’edifici. Aquesta hipòtesi, que l’intel•lectual dóna per certa, es basa en uns documents dels alquimistes àrabs expulsats de Catalunya que va trobar el viatger català Alí Bei, dels quals parla el diplomàtic Eduard Toda en unes cartes dirigides a l’arquitecte Antoni Gaudí. Com és natural, l’Andreu no es creu el que diu el seu pare, però no li ho diu, i ho atribueix a la seva solitud i a la seva condició de vidu. Quan poc temps més tard concedeixen el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes a l’intel•lectual, en el seu discurs de recepció del premi ell fa públic que l’entrada al centre de la Terra és a Catalunya. Després del seu ensurt inicial, l’Andreu constata que la major part de la premsa s’ho ha pres com una broma del seu pare per denunciar el decadent etnocentrisme dels estrats dirigents catalans.


El autor es MELCIOR COMES escribió un interesante libro titulado Viatge al centre de la terra. El libro de la publicó la editorial COLUMNA EDICIONS S.A., y en este momento por el libro de Viatge al centre de la terra PDF ISBN (9788466408707) es necesario pagar 21.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Viatge al centre de la terra EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MELCIOR COMES, que te pueden gustar, igual que el libro de Viatge al centre de la terra EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Viatge al centre de la terra EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Viatge al centre de la terra PDF
Descargar en EPUB Viatge al centre de la terra EPUB
Descargar en DOC Viatge al centre de la terra DOC
Descargar en TXT Viatge al centre de la terra TXTReseñas de libro Viatge al centre de la terra


Daniel

Para quién es este libro?

Aitor

de mal en peor....

Daniela

Una obra de arte! Una obra de arte! Una obra de arte! Es tan terrible,profunda e interesante libro,пробивающая a temblar!

Daniel

Pesado libro, claramente no es para todos.

Martina

Ordinario de un solo libro
Añadir comentario
Descargar EBOOK Viatge al centre de la terra autor MELCIOR COMES gratis online

PDF: viatge-al-centre-de-la-terra.pdf Viatge al centre de la terra PDF
EPUB: viatge-al-centre-de-la-terra.epub Viatge al centre de la terra EPUB
DOC: viatge-al-centre-de-la-terra.doc Viatge al centre de la terra DOC
TXT: viatge-al-centre-de-la-terra.txt Viatge al centre de la terra TXT